|
Projekte

Som en fågel Fenix från askan

Ett landmärke i Hamburg lyser i ny glans: drygt 50 år efter den ursprungliga invigningen kommer den nyrenoverade och utbyggda Alster-simbassängen i slutet av 2023 återigen att välkomna sim-, sport- och wellnessfantaster. Den 2 250 m² stora glasfasaden kombinerar toppmoderna standarder med det ursprungliga utseendet från 1970-talet. Att renovera den var en utmaning - även för proffsen från Implenia Fassadentechnik.

Bildgalleri

Relaterade nyheter